Monday, November 28, 2016

Rindu tak?!!

Assalam korang...

Hampir setahun lebih aku tak jenguk blog ni.. hahaha.. Bz terlampau??!! Malas yang teramat!!
Tapi Media Social lain aku rajin je, cam FB & Ig. SO apa lagi? Do follow me dear.. :)

Hari ni, 29/11/16..
First day aku start kerja, setelah cuti bersalin anak ke 4. hihi, kejab je kan?
Oleh kerana otakku tepu untuk hari ni, maklumlah dah 90hari cuti je. Tu yang teringat blog ni.. hihihi...Malas nak cerita pasal yang tak best. err, banyak tau benda2 tak best yang berlaku lately. :(
Malas nak ingat, dan tak perlu ingat. hahaha..Sekarang ni nak fokus kat 2 Putra & 2 Puteri. Moga jadi anak-anak yang solehah dan diredhainya. amin.

Apa yang nak share ek hari ni????
ermmm.. Oh ya, bermula hari ni Program Diet aku bermula. Aim to 55-50kilos.. haha. Taktaulah jadi ke tidak. Dalam pantang ke main je asyik makan je, plus si Afeef kuat sangat menyusu. Dah tak macam baby prem pun. Alhamdulillah. Kali ni berpantang pun dah tak stress langsung. Maybe jarak dekat dengan last year :p
Cuma ada sikit stress semasa Baby Afeef masuk NICU je. Yang lain-lain so far aku dapat hadapi bersama-sama encik suami. Kadangkala pengalaman tu yang mendewasakan kita. :)

Ok, aku nak makan sat.. babai korang.. :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...