Monday, June 8, 2015

Letih

Hye korang..

Rasanya dah hampir ssebulan setengah, Wikend je kami berulang alik ke rumah baru. Ada je kerja nak di buat kat sana.. 
Baru aku tau betapa siksanya nak masuk rumah baru. Yang pasti Duit dah cam air hujan. tidak berhenti-henti keluar. Dahla tak da duit.  Semua benda nak kena budget-budget dulu.

Meh aku listkan process belian rumah ni.

  • Mac 2013 : Masa ni saja-saja g Midvalley, round makan-makan. Masa dok berjalan cari tempat makan tu terpandang poster Pameran Perumahan. Apa lgi terjahlah walaupun tiada niat pun nak beli rumah sebab masa ni en suami dah book rumah pun. Then lalu kat satu develop ni terbekenan. bincang kejab2 terus bayar deposit. 
  • Jun 2013 : Sign S&P. Alhamdulillah, akhirnya jadi rezeki kami
  • 1 April 2015 : Dapat surat ambil kunci. 




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...