WeLKam My NewBoRn


March 02, 2010

SUdah 6 hari aku selamat melahirkan my Lil princess.. Nur Adelia Humayraa Mohd Faizal. Even kelahiran nya x di rancang namun aku cukup raser senang hati n gumbira kerana akhirnya dapat melahirkan secara normal....

pagi tu 24 feb 2010, aku seperti biasa datang check up kat Hosp Ampang aku dihantar oleh my hubby coz raser x larat nak drive.. tup2 biler juper Dr Murali, dier arahkan aku admitted n katanya esok aku kena induce.. coz menurutnya babyku dah mencecah 3.1kg.. ermm... heran jugak, ari tuh baby kecik ni dah besar nak paksa2 branak plak... dengan perasaan takut bercampur gumbira aku akur..
ermm... tepat jam 4.19ptg aku selamat melahirkan Nur Adelia Humayraaaa <--namer x konpem lagik.. papa dier x g buat Surat beranak dier lagik.. lagipom dix time turn die letak namer Baby.. but arisya panggil baby Alin... dengan berat 2.875kg.. besar jugal bb aku even suspected IUGR.. terasa amat mudah kali ini time melahirkan baby.. Sekali teran je.. tapi sebelum tu sakitny yang teramat sgt even sekejap je...

Comments

Popular Posts