27-31/mei/2010

Selama 5hari 4malam aku terpaksa berjauhan AGAIn dari keluarga tersayang.. last week pom aku g induksi kat PD.. kali ni even dekat je kat UPM, tapi aku semakin resah n penat nak pikir.. al-maklum la BTN.. menguji minda dan tenaga aku.. hehehehe
ni bertambah2 penin dok pikir hadiah pe nak bg kat hubby sempena our anniversarry .. eh... dah 3 tahun erk kami kawen? ermmm.. cam sekejap je.. anak pom dah 2.. aku bersyukur sngat2la dengan kehadiran 2 cahaya mata.. Mayra skang pom dah blaja nak meniarap.. heheh.. suker tgk dier bersusah-payah nak meniarap...

Comments

Popular Posts