18 ramadhan

ermm.. dlm x sedar dah 18hr umat Islam berposer, sepatutnya kami sekeluarga pergi berbuka a.k.a reunion x-UiTM machang kat Qaseh bistro.. namun, apakan dayaku ada hal yg x dpt di elakkan..

Ari ni berbuka poser dgn Ikan Siakap Stim + Sambal Sotong + ulaman [ulam raja , petai rebus & terung bakar] ikan kering tambang halus.. perghhh... nikmatnyaa makan hari ni... desert plak agar2 pelangi yg aku buat sendri.. hehehehe... Air plak, aku minum oren jus manakala en.suami minum air kelapa. wahh beshhnyaa, naseb bek aku x leh minum.. ari ni we ol lepaking kat umah je.. malas nak kuar jenjalan.. esok pom cadang nak dok drumah jee... actually aku tgh berpikir nak beli hadiah aper kat en. suami dan my daddy besday.. erm.. tgkklaa, beshnya kalu dpt kuar supim soram2.. semalam pom g Jln Tuanku Abdul Rahman wif Atih, Alang & Moksu.. round2.. panas + penat..

Yang pasti aku x sabar nak tunggu stok Tudung RCW & 2 Layer.. insya Allah Selasa or Rabu akan aku upload... Sungguhh canteekk sekalik.. u oL jgn luper visit http://baiduributik.blogspot.com

Insya Allah After raya akankun update tudung2 terkini...

Comments

Popular Posts