8 ramadhan

semalam aku x masak cos ader org banje makan kat Marriott, Putrajaya.. 1st time g saner, aku kagum.. canteekk jugak hotel nie.. even we ol sesat sampai Putrajaya.. kul 7.10 br sampai, sampai2 dah Azan.. nak buat camne, even dekat yg amat sgt dari umah we ol. erm.. makanan kat saner jus nice... hehehe.. sedap tp x da la sampai menjilat jari... aku raser since aku selalu dpt attend bukak poser free nie, makanan yg terbaeekk setakat nie raser nya kat Kelana Seafood.. besshhh sgt.. en hubby pom ckp gituh... tp sayang Kelana Seafood dah x da, dirobohkan kerana pihak pengurusan [Glomac Berhad] nak buat pembangunan baru.. citer pasal Glomac nie, teringat kisah dulu -kala... 1st time tempat aku kije, dahlaa tu, tempatnya aku bertemu dan jatuh cinta ngan en. hubby... muahahahha... even we ol kenal sekejap je... tap i luv him so muchhhh.... wahhh.. cam dah terindu2 kat Mohd faizal Mat Said je... yanggg.. luv u... okeyla, lupakan seketikan kisah centa2 kami... [i'm urs]
ni aku dah penin nak masak ape.. aper erk? raser cam nak mkn kerabu pucuk paku.. mana la nak cari pucuk paku erkk? nak g Carefour malas plak...

Comments

Popular Posts