24 ramadhan

saturday..
horeyy cuti again.. b4kami pulang berhari-raya kat kampung.. hehehe.. sekang ni pom dah mood raya.. x sabar raser nak balik kampung.. Machangg..tak kisahlah taun nie berhari-raya umah suami pom.. yg penting nak balik kampung.. cumer yg sedih terpaksa balik sehr b4 raya.. ssanggat sedehh.. org len dah stat balikk ari nehh.. uwaa.. skang nie, sgt rindu kat kampung halaman.. for sure tanah airku yg terchenta tu jammed yg teruk seperti biasa.. alahai..sure tersgtlah tensen klu nak berjalan-jalan menziarahi di Hari raya..
erm.. td kuar jenjalan cr souvenir nak bg kat Haziq.. tp terbeli plaks kat Mayra again.. n papa spend some for me.. tp tgh terpikir2 nak beli or tak lagik bj raya, cos dah mcm byk bj baru.. hehehehe....
okei laa nak titon.. klu rajin esok berblogging lagikkk...
(^_^)

Comments

Popular Posts