27 ramadhan

salam ol..

lagik 3hr nak raya, namun today bad luck bg aku.. pg td maser nak mandi aku br terperasan my gelangyg bernilai rm4k++ tiada di pergelangan tanganku.. arghh.... aku kalut mencari.. x sedap hati.. aku tak igt lamsum kejadian hilang-hilang nie. yg aku tau ptg semalam ms kt opis still ader, then b4 blk aku ader juper sumbody yg x kenali cos nak amek brg.. mungkinkah aku kena pukau? namun ntahlaa, aku mmg x perasan lamsum 'ketiadaan' gelangku. blk2 aku rushing packing brg cos nak pos brg n send tru bus express. b4 kuar tu aku siap terpikir2 nak kena pakai cardigan cos nak cover gelang kat tangan.. alahai.....
so sakit hati, panik, n tensen,.. sedih + marah kerana kecuaian sendiri..
namun, aku pasrah...
sampaikan besday en.laling pom x sempat nak celebrate.. sowi erk sayam.. hadiah pom aku jus bg angpow je.. tensen punyer pasal.. nnt kiter celebrte next time erk laling..

Comments

Popular Posts