DECEMBER

Cepatnya masa berlalu..
ari ni dah 1 Disember 2010, so lebeh kurang 30 hr lagik nak masuk tahun br.. Alahai.. azam tahun ni x tercapai lagikk.. kena continue la azam baru..
Pelbagai kisah duka dan suka dah berlaku actually tahun ni..
kisah sukanya,
- dah dapat apa yg aku inginkan.. lalala.. bykk tuhh.. kirer tercapai target.
- then my blogshop baiduributik e-shoppe
- also my life better than better.. haiyakk.
kisah duka,
- haaaaaaa.. peninnn.. x mo citer laa.. biarla aku n aku je tauu...
- kisah kluarga, kawan2 .. sumo ader..

Anyway,
hope next year lebeh baik n okei than before.. Insya Allah.. pakat2 doakan erk..

btw, last nite gara2 nak redeem piza domino's free aku snggup order.. ye arr, kupon tu last date 30/11/10.. hehehe.. anyway enjoz la.. coz aku tak payah masak..

ejoyz jer wif picta2 nie..
[actually nak test kamera semipro ku ni... ]
lalalala..... ;p




Comments

Popular Posts