1.1.11

salam..

hari ni pepagi lagik bgn, sediakan sarapan utk encik suami n adik serta my doters..
iaitu Mee Goreng & White Coffee.. yang beshnya, x payah cuci baju cos semalam dah cuci.. hehehe..

So, we ol dah discuss2 nak g jenjalan. al-maklumla semalam x jadik nak kuar cos dah kusyuk memasak.. hehehe.. alih2 ptg semalam we ol kuar g lepak2 kat Taman Bukit Jalil. Arysha la dok beria-ria nak main kat Taman.. b4 magrib we ol balik.
Tapi,
sebelum itu sempat lagi melantak aiskrim pakcik mamat yang itam tu.. hehehe.. sedapla plak aiskrim roti tu.. hahahaha..
Then, ms nak balik sy terasa dan teringin nak makan satay Hj Samuri. Terpaksa la en.hubby menghala ke sana..

btw, berbalik kepada hari ni (1/1/11) saya telah mengajak encik suami utk ke IKEA kerana nak carik kerusi makan Mayraa ..

Namun,
apabila sampai ke sana, brg len plak di beli.. hehehe.. biasala sayakan yg membeli. Time nak balik tu teringin nak makan karipap IKEA, Tp memandangkan org beratur panjang, terpaksala niat itu dilupai. Takper, prostpone next time.. hehehe..

Selepas ke IKEA, kami singgah plak ke GIANT Kinrara cos en suami nak belikan Arysha basikal baru. yang lamer dah patah.. ;p
Ari jumaat lalu puas round Jln Chow Kit @ lorong Hj Taib. tapi takda la plaks..
so kat situ jugak kiter org telah santap iaitu kat foodcourt.
Yang sy geram n tensen kat situ td ialah, harga Orange Jus RM4.50 padahal, gelas kecik cam air Ribena yg sy belikan utk Arysha. kenapala harga mahal sgt yer? Padahal Nasi Ayam yg sy makan pom harga RM4.00.. Plak tu, sy mintak jurujual air tu tambah ais pom x bg, siap buat tak tau je kat saya. nape? igt sy ni saper? Berbudi-bahasakan budaya kiter. Mmg x respect la dier..ermm.. lantak la dier...

Comments

Popular Posts