cupcakes again

Happy Besday utk my bff a.k.a K.maria.. so, sempena besday diier saya ader buat cuppies .. sweet2 cam K. Mar jugak...

theme : pink + pepel
flavour : vanilla choc chips with coffea buttercream

Happy Birthday yaa...
sweet 33rd yaaaaaa..
(^_^)

alkisahnya ms saya otw ke ofis setelah me'parking'kan kat roof top,
sy trus punch card n kebetulan masa tunggu lift utk naik ke Level 3
saya terserempak dgn 1 of my dr..
Dr. JT.
oleh krn dier melihat sy membawa cuppies maka dier dgn malu2 bertanya saya
ikutilah perbualan saya dgn beliau yg amat2 baik hati

dr. JT : fiza u buat sendirik erk cupcakes ni?
me : ya, dr.. naper?
dr. JT : camner ye buat?
me : kena ader butter, fresh milk, telur n tepung je..
dr. JT : ye ker? sgt2 senang laa,....
me : naper dr nak buat ke? [aku sajer2 tanye je ekceli]
dr JT : a'a.. sy mmg nak buat cumer sy x pasti nak kena steam ke bakar?
me : haaa? bakar la dr.. [ hehehe.. aku tersenyum2 sambil dier tersengih malu]
dr JT : u bakar dlm apa haaa?
me : aku dgn selambarnya menjawab dalam oven pembakar la dr....

hahahahaha........ ternyata dier tersenyum2 n malu dgn kenyataan itu... hehehe.. actually aku mmg suker berlawak2 dr my dr.. hehehe... cumer till now, aku masih raser x sangka dan terkejut bahawa dr JT ader cita2 nak buat cuppies... =)


Comments

Popular Posts