Kelas Make Up Personal

ari ni br 5 jan.. alahai x sabar plaks nak nunggu 29 jan ni...
SBB..
saya akan attend kelas personal make up.. yuhu... dah lamer sy tunggu peluang ni. naseb bek en.suami memahai..ni pon, secara kebetulan sy survey2 kat tenet.. Tup2 jumper sureanggun - kak ayu.. then daftar.. ruper2nya Sure anggun nya studio dekat sgt2 dengan my office.. dekat n senang... mcm x sabar plaks nak pandai mekap2 nie.. setakat nak tenyeh muka reti la.. hehehe...
ni antara idaman hati saya..
Insya Allah akan sy usahakan..
en. suami sila bg perhatian ya..
=)

yang ni dah ada
from MAC


saya nak semua cam gini..
PLS..PLS..


sy dah ada jugakk..



Then bln ni jugak sy jadik Urusetia utk Jumble Sale kat Hospital Ampang anjuran PPLI dgn kerjasama Library Hospital Ampang.
saya siap sewa booth utk jual brg2 sy from Baiduributik e-shoppe
so jgn luper ye tarikh 28 Januari 2011
SILER la bertandang ke Hospital Ampang..

Comments

Popular Posts