saya dah sehat even not fully.....

salam semua...
(macam ramai je baca blog ni.. hehehe)
Ari khamis lalu saya dah stat kije tp still x larat. terpaksa gagahkan jugak pergi kerja memandangkan banyak kerja yang tertunggak.. Sori ya my doktor.. hehehe...
dtg2 kerja.. my friends terkejut beruk tgk my face jadik cekung & lingkaran gelap di bwh mata cam mata panda.. hehehe...
biasa la geng.. dah hampir 5-6hr saya terbaring kaku di atas tilam.. anak2 pom x da siapa yang jaga.. nasib baik en. suami ku mengerti even dier jugak sakit.. thanks ye laling....
last week ari khamis, sbb terlalu sakit dgn gusi yang membengkak, saya terpaksa menyerah diri di klinik GG ,Hospital Ampang.. tujuannya igt nak jupe Mr.Dr then mintak ubat.. alih2 mr. Dr bgtau gusi sy x da aper2 juz bengkak kerana demam ari tu yg terlampau panas. so doktor cadangkan untuk cabut GG yg tiada mengena dgn kesakitan yang saya lalui itu.. ALih2 Dr cabut Geraham Bongsu.. naseb bek x sakit lamsum... hehehehe
Alhamdulillah...
tp yg x beshnya, selera lamsum x da..
selamat utk berat saya....


p/s - total berat saya turun 9kilos... hulamakk... seronok2... =)

Comments

Popular Posts