Anniversarry + Besday saya

30 Mei 2011 - My Anniversarry yg ke empat
1 Jun 2011 - Besday saya yang ke....... =)
Cube tekaa....



Sempena itu..
En.Somi yang saya sayangi ajak kami Se-family malam malam di Red Work, Bangi
Makan buffet steamboat.. sangat2 besh... sampai makan nak pecah perut.. hehehehe...
tengah2 dok abes mkn, tetibe en.somi menghilangkan diri... ruper2nya die pergi amek kek besday....
wahhh...
sangat terharu.... x sangka dia sanggup buat gini.. hehehehehe....

mana hadiah????? hehehehe
luper plaks, dier awal2 dah beli hadiah utk saya.. sebulan awal.. iaitu handbag...
mcm tau2 je saya ni peminat no.1 handbag.. yuhu.......

for our anniversarry plak, saya meng-hadiah-kan penginapan 2h 1m di Avillion Admiral Cove.
hehehe.. can't wait dear....

apa-apapun,
sempena besday saya ni, saya doakan semoga hubungan saya dengan en.somi tersayang saya bertambah2 bahagia... sebab saya sgt sayangkan dier.. heheheh.. saya nak anak2 sy jadik anak yg solehah.. mama sayangkan Arysha & Mayra tauu.. heheheh....
alaa.. buat saya rindukan mereka semua laa.......
Saya nak keluarga sy bahagia selamanya. x nak ader gaduh2 walaupun sikit.. hehehehe...

Comments

Popular Posts