lepak @Tasik Shah Alam

as salam all...

actually n3 ni last wikend punyer n3. punyer la bz x sempat nak hupdate! hehehe..
nak g picnic tu pom idea muncul tiba2 sabtu malam tuh.. atih kol malam tu time saya kat Alamanda, trus beli brg2 kat carefour .
akhirnya terjadikla bihun singapore + sandiwich ( sardin dr kampung!!) hehehehe...
seronok tgk Arysha & Mayra dok main2 di tepi tasik tuhh.. takper sayang, next time kiter pergi lagik yer...
kesian jugak sebab dier org x leh main playgroud kat tepi tu sebab matahari dah makin meninggi..

balik2 tu igt nak g makan eskrem kat tutti fruti, tapi sebab jauh.. kami ke Mc Donald section 3, Shah Alam.
enjoy sgt2 hr tuhh!!!


kami

haleef, danish & arysha

danish & mayra sibuk dok usung raket

ayin & me

menu kami ari tu  bihun Singapore + sandiwich + nugget + karipap + buah2an + tea o

Comments

Popular Posts