Iftar @Atrium Cafe, Sunway Tower Hotel

X da yang best, cumer kami adalah yg terawal dtg. So no need to que.. Heehehe.. Amek je ape yang kami nakk.. Mujurla budak2 tu x meragam. Cume time nak balik tu masing2 'x terjaga' maybe semua keboringan kot. Ye la, perut dah kenyangg..

Afta tu, kami ke Sunway utk mencari kasut adik@kakak.

Tapi.. X jumper!!!
Aiyokk... Camne ni, kesian dierorg x da kasut baru...

Balik tu trus ke umah Atih coz nak amek hadiah dr Dsinar beauty.

Thanks.. Trima Kasih daun keladi..
Sayangnyaa x leh nk posing2 dulu coz talinya x potong lagik.. Hehehehe..
Sebelum blk, singgah umah Alang nak amek tat nenas yg die buat. Sangat Sedapp okeyh.. Sapa yg x tempah sgt rugi!! Haahahahaha...
Sampai2 rumah dah pukul 1230mlm.... Sangat penat!!!!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Comments

Popular Posts