Salam Aidil Adha

As Salam Semua....

lately mmg aku dah lamer x ber-blogging.
MALAS + BUSY!!

hehehe... ari ni br berkesempatan nak hapdate. sowi ekk..
ekceli N3 ni dah lamer iaitu semasa aku & family pulang ber-hari-raya di kampung.
wahh.. pengalaman balik raya kali ni amat2 mencabar sebab 11jam dalam kreta.
abes kremm ...
bayangkan, kami dah merancang nak bertolak awal2 pagi..
iaitu pukul 2pagi..mula2 tgk MRR2 elok je...
sampaikan Tol Gombak pom, still ok... alih2 lepas je Tol tu, terus jammed..
aku dah tension dah tgk keadaan. alih2 aku tido je... bangun2 br sampai masjid Raub pukul 5.45pg...
wahhh... hampir 4jam perjalanan ke Raub. sampaikan nak berenti solat pom x da parking. Alih2 en.somi benti kat Masjid tepi jalan. ntah aper namer tempat tuh..

turn tahun ni beraya di rumah ku.... horayyyy!!! hehehehe....
lagipun sbb kami nak akikah time korban..


so korang layan je gambar2 kami ni yer.... 



i heart u  dear!!!
dr kiri ~ Aizat, Amni, Amin, Pokcik Zain,Mokcik Yah, Alang,Atih, Pak Utih,ME, Ngoh, Che Ngah, Ayien Kak min, Nabeeha, Haleef dan Danish

us 

me & mokcik Yah

alkisahnya, hari raya ke-dua aku buat Jamuan Akikah untuk budak 2 orang ni...
 luper plak nak snap gambar menu2nya.

antara 
Menunya ialah:
Nasi putih
Gulai Daging
Ayam Berempah
Ulaman + Budu
Ikan Masin
Sambal Belacan
dessert:-
Tapai
Apam Polka-dot
Fruit Coctail
Agar2 Merah
Dadih Coctail
RV kek 



Juani > Me >Arysha > Maslina

Comments

Popular Posts