Rhenduunyee

As salam semua...

Ya Allah, naper la lately sy amat2 malas nak update blog tersayang nie.. Ekceli my azam nak update 1 n3 setiap hari.. Nampaknye x leh nak realisasikan azam tuh, dengan kesuntukan masa + kepenatan + kesibukan menerima tempahan kek @ apam.. Alhamdulillah rezeki bertambah2.. Syukur Ya Allah..


Apam Polka-dot tempahan dari Kak Aina. Tq




Sebenarnya saya sedang plan sesuatu.. Insya Allah, end of Mac akan jadikk kenyataan.. Doa2kan saya yer.. :) opss.. Xleh bagitau lagi... Hehehehe...

Hari2 sy sibuk dengan kerja yang makin hari makin melambak.. Bila la nak abes keje nie.. Dahla gaji ciput je! Ya, sy berrsyukur.. Tapi kadangkala sy geram + sakit hati mengenangkan nasib2 kami ni.. Nak je cari kerja lain. Tp mengenangkan 'Zon Selesa' ni, terpaksa di pendamkan.. Insya Allah, harap2 ader beritaa gembira utk ssaya tahun nie.. Insya Allah...

Produk De Sinar beauty pun semakin-hari-semakin di kenali. Alhamdulillah, Ya Allah atas rezeki ini. Saya amat2 berterima kasih kat Che Ngah coz bg peluang ini..Insya Allah, semoga maju-jaya!

Banyak impian dan cita2 yang belum tercapai oleh sy utk tahun ini. Insya Allah, harap2 wishlist sy tercapai! Amin..

Arini, sy terima tempahan dr kak Aina.. Beliau adalah return customer sy yg dah berkali2 order Apam ni. Alhamdulillah..

Ari ni jugak sy masak spesel sket, Kari Udang Galah. Ini adalah gara2 terliur tgk my sis upload gmbr udang galah kat FB die.. Terus, sy ajak my hubby g Pasar Borong Sel, nak carik udang! Fuhhh.. Nasib baik jumpe..


Kari Udang Galah



Oh yer, mlm td we all kuar makan utk meraikan besday Atih + Danish @Mr Steak House di Laman Budaya sec 13, Shah Alam. Maybe next time sy xkan pergi lagi makan kat situ.. Servis Fail! Slow! Makanan x sedap! First n Last sy g.. After that, kami g lepak2 kat padang di seksyen 8 ek, yg dekat BlueWave tu utk upacara potong kek.. Tadaaa.. Ni kek dari saya utk dierorg.. :) RV pilihan besday gurl.. Harap dierore tersuke, tp sy rasa cam topping sy buat mlm td termanis plak. Ke sbb letak edible image from icing sugar? Huh.. Confius sekjep sebab sy ni bukan penggemar kek.. ;)


RV special for Atih..



Besday kek Danish (RV + edible image)



Comments

Popular Posts