ReSelller of Fareeda..Nyata, Jelita

As salam semua...

Sorry, lamar gegiler x update blog ni.. Almost 2m.. Bukan ape, bz mengalahkan Pak Menteri!! Ni pom ade kesempatan coz keboringan dalam kreta otw ke Penang.. :)) next time baru citer ekk...


Actually nak bgtau u all, ai skrang dah jadik Reseller FNj gituh.. Baru je 4kali restock.. Alhamdulillah sambutan menggalakkan.. Ai buat ni pom berkongsi wif my bff... A.k.a model tuhhh.. Puan Are.. Lamer dh x restock, insya Allah dalam masa terdekat ni.. U all yg nak tgk our collection tuh, bley la LIKE page Fareeda Feeza Amanni... Skrang ni pun, tgh promosi Like,Share&Menang.. Insan yang bertuah akan dapat Sehelai tudung Fareeda.. Jom pakat2 Like ramai2...


Aktiviti masak-memasak pon, dah berkurangan... Tu pun atas nasihat my encik suami.. Mungkin die nampak ai penat sangat kot... Hehehehe.. Thanks darl... Tapi, sapa2 nak order anythg juz gv me a call or emel.. Insya Allah,. Ai akan tunaikan asalkan x bercanggah dengan jadual ai yang makin hari, makin pack...

Okla dear... Ai nak lunch nasi kandar sekejap... To be continue... :))
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Comments

Popular Posts