2013

Hey semualah......


Sorry sgt2 sebab Utama dah lame x update blog tersayang nie.... Memang sangat2 Malas, tambahan sejak 2menjak sangat bz... Bz mengalahkan orang2 besarkan.. Hehehehe... Tak sangka ade jugak org yang sudi bertanya khabar sebab x update blog! Tambahan, hari2 update status or memuatnaik gambar kat Facebook & Instagram Je....
Sekarang makin bz sebab hobi lamer makin menggila... Iaitu, membaca novel.. Hahaha, tak tau samada ianya berguna ke ntah... Percaya tak? Satuhari dapat abeskan sebijik novel... Hahaha, memang giler kan....pastu x pasal2 watak2 dalam novel masuk dalam mimpi.... Hehehehe....
Tengoklah, antara sebahagian novel2 baru stat di kumpulkan kembali pada 1feb.... Dah hampir 50buah... Hahahaha


Oklah, as usual... Tak boleh lamer2 ngadap iPad ni... Banyak Kerja... Budak2 2orang ni Pom dah boleh buat aku tension....
Jumper esok yerrr!! (Kalu ingatlah! Hahahaha)




Comments

Popular Posts