Nusajaya Theme Park.

Sempena besday risya, Mama dan Papa telah bersepakat nk hadiahkan tgk hello kitty secara live. Live la sgtkan... Hahaha.... Mmg arysha n mayra hard fan hello kitty..

So far, mmg enjoy sgt2 dieorg masa kat saner. Mane x bestnye seolah2 mereka dlm dunia mereka sendiri.. Pagi2 dah bertolak dr umah uda.. Org xdakah ramai sgt. Just nice. Nasib bek tiket awal2 dah beli masa kat the curve. Tu pun, ade promosi ape ntah. Dptlah tiket harga promosi RM210 utk 3org(rm70 seorang) normal price RM85 seorang. Jimatla sikit.

Mula2 kami masuk Big City. Macam2 ade dlm tu. Thomas n friends &Angelina the ballerina lahh.. Sampai we all pun join skali main games kat 2nd floor. Seronok sgt2... Semua games kanak2 boleh main bersama dewasa. Even games very2 limited but mereka enjoy sgt2.. Oklah kan? Misi tercapai nak mereka happy. :)

After dah abes semua kami explore... Tibalah masa kami masuk Hello Kitty Town. Bertambahlah teruja mereka... Tambah2 masa tgk show hello kitty n geng.... Kat hello kitty games x byk. Very limited x macam big city. Namun, Arysha,  Yaya dan Mayra berpeluang buat cookies hello kitty+ buat jeweleries macam2. Laaa...

Comments

Popular Posts