Blog kena hacked

Sakitnye hati ari tu bukak blog aku otomatik jd search engine.. macam2 cara buat x jadi. Sampaikan terfikir nk delete je trus. Senang kije.

Tapi mengenangkan sayangkan blog ni. Banyak kenangan2 kat sini. Hehe. Tang mane pom xtau.

Ramai jugak yg aku tnye especially blogger2 pasal ape blog aku jd cam gini.. tapi semua x tau. Tp alih2 aku tnye kawan lamer aku (study same2 kat uitm machang) mmg die sejak azali dah expert bab2 IT nie.. kesian die aku asyik2 push die.. haha. Siang mlm aku inbox die.. sorry eh Amien. Anyway, thanks a lot. Nnt ko claim je kek ngan aku ehh..

Kini. Aku bebas dari masalah yg ntah apa2 ntah. So korang akan nampak blog aku biasa2 je. Sebab aku dah serik nak sentuh setting2.. hehe.

Oklah. Dah abes lunch hour. Nak solat . N kerja.
Baiiii

Comments

Popular Posts