Fizal Baraqah Enterprise

Alhamdulillah..
Impian kami berdua untuk mempunyai bisnes kecil2lan kami akhirnya terlaksana. Maka tertubuhkan Fizal Baraqah Enterprise. Harap2 ianya memberi sinar dalam hidup kami. Aku memilih untuk berniaga pakaian wanita expecially baju siap dan telekong yg di terbangkan khas dr Vietnam. Jika tiada aral melintang stat 1 Julai 2013 Fizal Elegant Apparel akan menemui semua di Giant Seri Kembangan... pelbagai menda yg bermain2 di fikiran sebenar nya sebelum bermulanya perniagaan ni. Nampak senang dan mudah. Tp yg sebenarnya hanya kami yg tau.. bermulanya nak dapatkan tapak kat Giant. Tp setakat ni Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Masalah staff juga memeningkan aku. Sampaikan aku terfikir nak ambil cuti tanpa gaji. Tapi aku juga perlu memikirkan banyak aspek. Alih2 en somi mengiklannya dalam Mudah.com.. nampaknya hasil beliau berhasil. Malam tadi kami dah menemuduga dan decide trus ambil je die. Harap 2 sgt die dpt menjalankan kerja yg di amanahkan itu dengan sebaiknya. Sebenarnya setiap pekerjaan dan perniagaan mempunyai risiko. Cuma kat sini aku hanya bertawakal. Aku harapkannya die jujur dan amanah dgn aku.

Insha Allah.. hujung minggu ni aku dan suami akan terbang ke Vietnam. Anak2 kami x bawa. Tinggal kat Mak long dieorg yang kebetulan datang KL atas urusan kerja. At the same time pengasuh die dah offer nak jaga arysha n mayra. Rasa terharu sgt2 masa MakcikBedah nak offer tu. Yerla nak htr dieorg blk kampung pun nak harapkan sape ntah jaga. :(

Akhir skali aku berharap sekali semua yang aku dan en somi jalankan ni di berkaytiNya dan di redaiNya.

P/s : Bagi yang nak beli secara online sila Like my officially page Fizal Elegant Apparel

Comments

Popular Posts