Ariana Rose!!!

Kepada kipas-susah-mati Ariana Rose.....

Sila jgn meroyan!! Hahahaha.. sbb aku pun fanatik meminati karya Evelyn Rose iaitu The Wedding Breaker. Thats why-lah aku gigih buat gambar yg special ni untuk korang semua. Hehehe...

Actually, novel TWB ni adalah novel 1st yang aku beli terbitan Karyaseni. Cuma yang sedihnya novel tu dah hilang.. Tetapi, dah beli yang baru pun :p

Berbalik kepada novel ni:-

......"Kisah Ariana Rose dan Tengku Adam Kamil yang mula berputik setelah Ariana bersetuju untuk menolong Tengku Juwita. Bermula daripada dengan saling menbenci antara satu sama lain. Dan akhirnya di akhiri dgn kerinduan. Kerana takdirlah mereka bersatu"....

Auwww.... actually cerita ni sgt2 sweet! Yang penting drama bersiri ni tak lari pun dari jalan cerita dalam novel. That's why I like very2 much!!
Thanks for penulis yang berjaya memikat hatiku dgn jalan cerita yang penuh dengan makna dan pengajaran yang tersirat.
Kepada Evelyn Rose. Cepat2 produce another novel. Cant wait!!

Nahh, untuk korang.. sila jangan muntahh!! Hahaha..
Cerr teka siapakan pilihan Adam????

Comments

Popular Posts