get well soon , Rysha!

Semalam aku terpaksa EL sebab Rysha tetiba demam panas, sebenarnya dari petang sebelum tu lg dia ada mengadu yang kaki dia sejuk. aku just suruh dia baring dan selimutkan je. tengok-tengok dia dah tido.. sampailah esoknya aku kejutkan nak g sekolah dah tengok muka dan telinga dan merah2. sekali rasa badan dia panas sangat2. suhu dah 39'.. Risau jugakk. Setelah bincang2 dengan en.husband, kami decide bawa  Rysha ke klinik di Cyberjaya. masa on the way nak ke klinik tu yang aku perasan kat leher dan badan dia cam naik bijik2 cam kena gigit serangga. mula-mula igt nak naik Chicken Pop. Sebab budak2 ni tak pernah naik lagik.

Sampai-sampai klinik Dr terus check, dan alhamdulillah yang bintik-bintik tu mungkin di sebabkan oleh alegic or something else. Di sebabkan demam masih tidak kebah-kebah, dr terpaksa bagi ubat bontot... then balik-balik umah aku suruh  Rysha tido.. dan aku biasalah buat kerja-kerja umah yang tak pernah habis,,,

Moga-moga kakak cepat sembuh yer.. mama rindu kakak

love,
pza

Comments

Popular Posts