Ariana Rose



Sedih sangat2....
Akhirnya cita peberet aku dah abes semalam..
Conclusionnya, darama ni best jugak... aku just ignore je kisah yang mengarut2 or yang tak best tu..

Tahniah buat semua yang telibat! buat Eve or Iman, tahniah sebab menghasilkan sebuah karya yang sangat2 best. cuma biasalah, kalau dah di adaptasikan akan jadi lain. Maybe sebab Pengarah nak suasana itu makin hidup. its doesnt matter sebenarnya.

Buat Fatiyaaa _ awak sagt2 cantik!! Ariana Rose adalah awak!!
Keith Foo pun ada dalam Adam, lakonan yang sgt menjadi. lovely
Sesungguhnya derang sweet couple!  Lovely dan Loving je. tu yang aku sgt2 melting je tengok.
Babak yang paling best dan boleh menitis air mata of cos masa akad nikah! pheww.. 
sedih sangat2 u ols!

ni dah rasa nak rindu kat derang.. haha.. parah kan aku ni. malam tadi pun stat baca balik novel The Wedding Breaker. haha. feeling betol!
happy ending!
sweet sgt2!
dah rasa cam Majlis kahwin betul2 plak. :p

Comments

Popular Posts