Cuti panjang



As salam semua....

Sebenarnya cerita ni dah basi pun.
saje je nak cerita jugak!

hehehehe

Last week kan cuti panjang, Sebenarnya dah plan cam nak balik kampung.. Tapi tu pun tak sure jugak..Mengenangkan Jammed-lah dan macam2la... alih2 1 day before cuti tu aku tetiba x sihat. Demam. Terketar2. tak tau kenapa. Dan2 tu juga bagitau en hubby, cancel la plan nak balik kampung. 
So, dok la memerap je kat umah. tak pergi memana2, Tup-tup adaik aku yang dok Kuala Krai call bagitau nak datang KL, tu pun sebab aku tak balik. konon2 nak datang jenguk aku lah.. thanks dik! hehehe.. Bolehla aku jumpa anak buah baru aku. Afif Aiman. umur bari 52hari masa dieorang datang. bestnya main-main dgn baby! wangi je bauuuu.. 

Dia datang KL pun tak g jalan memane. just lepak2 kat umah je. 2nd day tu je die ajak g cari baju. budak2 tinggal kat umah. en hubby jaga. :)




Tuan blog bersama adik aku!! 
anak buah baru - Afif Aiman..


Hari Isnin tu aku kuar g Bangi sebab nak g pos barang2. Sambil2 cari tempat best nak lunch. Rasa nak try Burgerbyte,.. alaaa yang tokey dia Zizan tu...
check2 kat bangi ade branch Burgerbyte. Kalau tak silap Seksyen 15. Belakang Petronas.

Wahh, teruja aku tengok makanan die. BEST!!
yang aku order ni Naked Burger Combo iaitu ayam dan daging. memang best sangat2. sesuailah dengan aku yang tengah ber-atkins nie... gravy = blackpepper. bolehla rasa sket2 ye kepada yang diet cam aku...

Sos die sangat2 sedap. daging burger pom sgt juicy. tengah menaip ni pun aku dah telan air liur.. bestnye!!! hehehehe
Naked Burger from Burgerbyte
best sangat2!!!

Comments

Popular Posts