Kegilaan terkini

Sure semua tak sabarkan,
nak tengok episod hari ni.. sebab, hari Khamis tu episodnya sangat2 meruntun jiwa. aku yang tengok pun boleh menangis. haiyooo.. kuat sangat pengaruh Ariana dan TAK dalam hidup aku neh. Novel pun dah berkali-kali aku khatam. hahaha.. siap boleh hafal lagi jalan cerita. ni kalau ada exam sure dapat A++ nie. hehe...

So, ari ni for sure episod sweet & melting!!!
tengok gambar-gambar masa dieorg shooting kat London pun dah terasa ke-sweet-an nehh.... alololo.... comei sangat2 derang neh.
Bagi aku Keith Foo & Fathia adalah yang terbaik untuk kedua-dua watak nie. Even, ramai yang kritik citer ni sebab watak yang di lakonkan oleh Nabilla dah melebih2 sama cam Harith jugak. tapi aku tak kisah pun, yang pasti TAK & Ariana ni dah menonjol!
Minggu ni last 4 episod, next week dah takda Ariana dah! hehe.



sweetnye dieorg nie.. (picture instag: Jalena Rejab)


haaa....

ni plak gambar Ariana (konon-konon2nyalah!) 
Sabtu lepas dapat undangan ke Majlis Mauludirasul & Akikah baby Kak Long, Kak Long ni sebenarnya family aku punya bff. Dulu masa dok Gua Musang keluarga aku dengan keluarga Kak Long ni jiran, dan arwah mak aku rapat gila2 dengan Umi (mak kak long)
alhamdulillah, sampai sekarang siratulrahim antara kedua2 keluarga masih utuh, walaupun Arwah Ma dah takda. (al-fatihah)

Ariana Rose versi haku.. haha




Comments

Popular Posts