Merah & Hitam kegemaran-ku



















actually mood happy masih di rasaii,

Sebabnya malam tadi TRW menang ke atas PKNS. so TRW dapat mara ke semi final!! phewww.. malam tadi punya games sgt2 best.. aku yang tengok pun dah boleh sakit jantung! dok menjerit je kerja ngan en. suami... al-maklumlah kami ni kan peminat tegar TRW. Ingat lagi last year, pergi tengok Final yang lawan Pahang, berhujan pun sanggup.. gile betul! orang lain dah lari, tapi kami stay. hahaha..
alih2 TRW kalah. its ok.. Menang-kalah adatlah kan..

So far, perkembangan terbaru aku pasal Atkins diet ni slow sket! Maybe sebab sekarang ni aku dah tak exercise. MALAS ok! makan still boleh kontrol, yang suprise-nye, aku tak teringin langsung makan or rasa karbo. alhamdulillah... Malam dah jarang makan, kalau malas just pergi tapau Salad kat SUbway! best..
wikend je rajin masak. Malas nak keluar sebab cuaca sekarang kan panas yang terlampau! Last Wikend aku masak Sup Tulang Rusuk + Daging Tetel. seperiuk tuh! Habis licin... dok main ratah je aku dengan encik suami...



59.5kilos! another 4.5kilos. In sha Allah

Comments

Popular Posts