Kenduri @shah alam

Assalamualaikum semua..

Nak cerita pasal g kenduri sedara aku yang kat Shah Alam. Hari Sabtu lepas, makcik aku yang dok kat Shah Alam call ajak pergi kenduri. so, tanpa berlengah-lengah kami semua sesiap2 sebab hari tu memang takda plan apa-apa kecuali petang tu nak ke Selayang.

Sampai-sampai terus makan, luckly makanan semua best2,,, sampai bertambah2 makan ayam golek. but as usual, tak makan nasik. just ambil nasi sikit sebab nak suapkan budak kechik tu. saja gediks tak nak makan sendiri. Lepas makan semua, ape lagi, kami pun berselfie bagai. semua excited la!

korang layan je lah gambar2 nie eh.. ehh, macam cantik je ambil gambar guna ipad mini kan... 

ratu selfie : Mayra
memang seronok bergambar bersama-sama

jarang-jarang berjumpa

tak lepaskan peluang bergambar dengan pengantin

super cute&cumils pengantin


sah! Mayra yang suka ber-selfie

Comments

Popular Posts