Bandung... kami datang -part 3


Dah sebulan kot N3 ni bertangguh kat draf!!!(Sebenarnya, aku dah taip semua n peram dalam draf, alih-alih terrrrrrr-delete!! GRRRRRRRRRRRRRR)
 Alahaii malasnya sekarang,
balik kerja pun lepas magrib sure pengsan terus.. Nak tengok TV or buat kerja rumah pun dah xda mood.

haaaaa.....
last day tu kami check out awal2.. Pukul 8pg dah sesiap semua. layan breakfast kasik kenyang-kenyang.. sebab dah malas nak singgah mana-mana nak makan. nak jalan-jalan jeee...
:)

Meh, enjoy la gambar-gambr ni, malas nak taip...
breakfast sebelum check out
kami...
over tauu!!
Tempat pertama kami serang di hari ke-3 ialah FO Grandle.. Jalan Dago kalau tak silap..
kat situ bestttttt, tu yang semua bersetuju nak ke sana lagi.. setel semua kat situ kami ke Kartika Sari.
alahai, lemah betul aku ke sini sebab habis berjuta rupiah..
hahaha. semua kalau boleh nak beli, walhal tak leh makan pun!!!
Nama pun hobi buat kek, so nampak je kek terus terpikat. rasa yang paling best Brownies Bakar Choc Chips kot.. teringat-igt plak, sapa pergi tu meh bagaitau aku. nakkkkk kirimmm.. :p


last day shopping.... habeskan rupiah

Selepas tu Pak Ache bawak kami ke Bali Heaven, takda benda yang menarik pun  kat sini,
just yang best sebab ada SPA!!!
Tetapi, masa plak suntuk. so aku just buat Foot Spa je. murah! best.
nyamann je rasa.
kat Bali Heaven

Paris Van Java,
kalau kat KL sama cam Pavi kot.
tak best pun.. tak da yang menarik. kiterorg just makan eskrem Singapore je kat sini.

@Paris Van Java

Pukul 3 camtu kami dah sampai Airpot, alahaii naper la airpot ni crowded sangat.. dah macam stesyen bus plak. nak mengangkut barang tak jumpa troli pun, terpaksa la angkat even semua berat jeee..


Comments

Popular Posts