Bokitta

Hola!!!

Ari Sabtu tu g  Venduer Festival, semata-mata nak cari Bokitta. Ya Allah, orang teramat ramai. Parking pun susah. En. Suami cakap nak balik. Sebab kawasan tu pack sangat2; nasib baik ada terjumpa satu parking depan pintu gerbang tu. So apalagi, aku dengan laju2 turun sensorang. Just cari apa yang aku nak. Dah takda dah nak pusing2 bagai.
So far, aku suka Bokitta ni. Senang dan mudah je pakai. Di ganding plak dengan Lofa Lens. Perghh.. dah macam Loopa dah.
Hahahaha.

Comments

  1. saya pun dah beralih ke bokitta. best kan?

    ReplyDelete
  2. Assalam sis sya nak beli yg sis pakai ni. If nak letgo . Whastapp saya +60102211790. Thanks

    ReplyDelete
  3. Blh tahu apa nama design nie yer sis? sy nk sgt design nie...n kalau xkeberatan blh ke sy pinjam pic sis ni utk tujuan nk tnye sape ade design nie...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts